ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα για τον εθελοντισμό στα Ιωάννινα

 

Αθήνα 15.11.2011, 14:19

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχονται το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού 2011 στα Ιωάννινα και σας προσκαλούν σε ημερίδα για τον Εθελοντισμό, με τίτλο "Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη".

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας» (εντός του πανεπιστημιακού Campus), και με ώρα έναρξης 9:00. Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και με τη συμμετοχή τοπικών εθελοντικών οργανώσεων και φορέων που υποστηρίζουν την εθελοντική δράση.

Παράλληλα με τις εργασίες της ημερίδας, στο χώρο του συνεδριακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση  τοπικών εθελοντικών οργανώσεων (fair).  Από τις 10:00 - 14:00 θα βρίσκεται και κινητή μονάδα εθελοντικής
αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Για επιβεβαίωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τηλ. : 26510-08454-
55-58, ή στο e-mail:
career@uoi.gr.

Έτος εθελοντισμού
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το 2011, Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (ΕΕΕ), αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων, που αποτελούν μια από τις βασικές διαστάσεις της ενεργού συμμετοχής του πολίτη και της δημοκρατικής  ζωής. Στόχος του ΕΕΕ είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των νέων για τη συνεισφορά του εθελοντισμού ως πολύτιμη εμπειρία μάθησης,  απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων και η προώθηση της διαγενεακής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο του ΕΕΕ, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Εθνικός Συντονιστικός Φορέας για το «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού 2011»  και το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης &  Σταδιοδρομίας (ΔΑ.ΣΤΑ)  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  σας προσκαλούν σε ημερίδα για τον Εθελοντισμό, με τίτλο: "Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη", την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011, ώρα 9:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού: θα βρείτε στη διεύθυνση http://volunteers.neagenia.gr.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved