ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συνέδριο: Καλές πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων

 

Αθήνα 23.11.2011, 11:12

«Καλές Πρακτικές Εκπαίδευσης Ενηλίκων» είναι το θέμα του 4ου Συνεδρίου της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 4-6 Μαΐου 2012.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν, υπό μορφή βιωματικών εργαστηρίων, καλές πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων (καινοτομικές, δημιουργικές, συμμετοχικές εκπαιδευτικές πρακτικές) ή και πρακτικές που αφορούν στις σχέσεις εκπαιδευτών- εκπαιδευομένων.

Καθένα εργαστήριο θα διαρκεί δύο ώρες, ενώ καθεμία παρουσίαση αναμένεται να περιέχει τόσο το πρακτικό, βιωματικό στοιχείο όσο και τη θεωρητική προσέγγιση επάνω στην οποία  αυτό στηρίζεται. Είναι δυνατόν να παρουσιαστούν καλές πρακτικές που έχουν παρουσιαστεί και σε άλλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η υποβολή προτάσειων γίνεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2011. Η πρόταση θα πρέπει να έχει 800 - 1.000 λέξεις. Το μισό μέρος της πρότασης (400 περίπου λέξεις) θα πρέπει να περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση στην οποία βασίζεται το άλλο μισό, που θα περιγράφει τον τρόπο (τη μέθοδο) με τον/την οποίο/α θα διεξαχθεί το βιωματικό εργαστήριο. Κάθε πρόταση θα πρέπει να συνοδεύεται από βιβλιογραφικές αναφορές. Οι προτάσεις αποστέλλονται στη διεύθυνση adulteduc2@gmail.com.

Μετά τη διαδικασία της αξιολόγησης των προτάσεων από τους κριτές, θα ανακοινωθούν, την 6η Φεβρουαρίου 2012, οι προτάσεις οι προτάσεις που επιλέχθηκαν.

Οι επιλεχθείσες προτάσεις θα πρέπει να μετατραπούν σε παρουσιάσεις, δηλαδή κείμενα μmaximum 3.500  λέξεων, τα οποία θα περιέχουν κατά το ήμισυ περίπου τη θεωρητική προσέγγιση στην οποία βασίζεται το άλλο ήμισυ της παρουσίασης, το οποίο θα περιγράφει τον τρόπο (τη μέθοδο) με τον/την οποίο/α θα διεξαχθεί το βιωματικό εργαστήριο. Κάθε παρουσίαση θα συνοδεύεται από βιβλιογραφικές αναφορές. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των παρουσιάσεων είναι η 18η Απριλίου, 2012. 

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 2106012297, 6979724757.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved