ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συνέδριο: Σταυροδρόμι γλωσσών και πολιτισμών. Ελληνο - αλβανική επαφή

 

Αθήνα 9.4.2012, 20:53

Η Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η ομάδα «Πολύδρομο» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο 2ο διεθνές συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών και πολιτισμών: ελληνο-αλβανική επαφή», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαίου 2012 στον Πύργο της  Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ερευνητές που ασχολούνται με την επαφή και τη διγλωσσία ανάμεσα στην ελληνική και την αλβανική γλώσσα και οργανώνεται σε δύο θεματικούς άξονες που θα αντιστοιχούν στις δύο μέρες του συνεδρίου:
1. Έρευνες στην Ελλάδα σχετικά με την επαφή τη ελληνικής και της αλβανικής γλώσσας
2. Εκπαιδευτικά και ερευνητικά ζητήματα από την Αλβανία. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν κάποια ερευνητική εργασία στο Συνέδριο θα πρέπει να αποστείλουν τον τίτλο, την περίληψη της εισήγησης (έως 300 λέξεις) και τη θεματική της ημέρας στην οποία εντάσσεται, σημειώνοντας πριν από τον τίτλο το όνομα, την ιδιότητα, τον φορέα που εκπροσωπούν και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email). Οι εισηγήσεις πρέπει να αποσταλλούν μέχρι τις  20 Απριλίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση polydromo@polydromo.gr.  Οι προτεινόμενες εργασίες θα τεθούν υπό κρίση και η λίστα των ανακοινώσεων θα οριστικοποιηθεί μέχρι τις 4 Μαΐου 2012. 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση, θα πρέπει να στείλουν το όνομα και την ιδιότητά τους μέχρι τις 10 Μαίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@polydromo.gr. Η εγγραφή στο συνέδριο γίνεται δίχως οικονομική επιβάρυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved