ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα: Δείκτες ερευνητικής δραστηριότητας και σχεδιασμός για την Έρευνα και την Καινοτομία
 

 

Αθήνα 26.4.2012, 16:45

"Δείκτες ερευνητικής δραστηριότητας και σχεδιασμός πολιτικών για την Έρευνα, την Τεχνολογική Ανάπτυξη και την Καινοτομία (ΕΤΑΚ)" είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της σημασίας των δεικτών για την ερευνητική δραστηριότητα, ως απαραίτητου εργαλείου για την αποτύπωση του ερευνητικού περιβάλλοντος, την προβολή της επιστημονικής παραγωγής στην Ελλάδα και  το εξωτερικό, αλλά και τον σχεδιασμό πολιτικών για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία. Θα παρουσιαστεί η πρόσφατη μελέτη του ΕΚΤ "Ελληνικές Επιστημονικές  Δημοσιεύσεις 1996 - 2010: Βιβλιομετρική ανάλυση ελληνικών δημοσιεύσεων σε διεθνή  επιστημονικά περιοδικά" (
http://www.ekt.gr/metrics/report02).
 
Θα ακολουθήσει Στρογγυλό Τραπέζι – Συζήτηση για την αξιοποίηση δεικτών ΕΤΑΚ  στον σχεδιασμό δημόσιων πολιτικών και επιχειρηματικών στρατηγικών, με τη συμμετοχή  εκπροσώπων από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας, τη Γενική Γραμματεία  Έρευνας και Τεχνολογίας, την Ένωση Ελλήνων Ερευνητών, την Πανελλήνια Ομοσπονδία  Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, την Ομοσπονδία Συλλόγων  Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Διαδικτύου στη διεύθυνση
http://www.ekt.gr/events/live. Για οnline εγγραφή, απευθυνθείτε στη διεύθυνση  http://www.ekt.gr/news/events/ekt/2012-05-02.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πρόγραμμα (αρχείο pdf 105 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved