ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συνέδριο: Παιδεία κάλλιστον εστί κτήμα βροτοίς

 

Αθήνα 25.9.2012, 20:02

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης (ΕΛΛΙΕΠΕΚ), με θέμα «Παιδεία κάλλιστον εστί κτήμα βροτοίς: Ανθρωπιστικές και Θετικές επιστήμες: Θεωρία και πράξη», θα πραγματοποιηθεί από 5 - 7 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" στις 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 και οι εργασίες του θα συνεχιστούν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από τις 9.00 έως τις 20.00 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 από τις 10.00 έως τις 15:00 στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του Συνεδρίου, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, είναι να αναδείξει, εκτός από την εκτεχνίκευση, και τον εξανθρωπισμό του ανθρώπου. Απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ταυτόχρονα σε όσους συνιστούν και επηρεάζουν τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας.

Η διεύθυνση του ΕΛΛΙΕΠΕΚ είναι: Μαρασλή 35, 10676 Κολωνάκι, Αθήνα, e-mail: elliepek@gmail.com  Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.elliepek.gr, τηλ.: 6938886574.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved