ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα για Επαγγελματίες του Διαδικτύου στην Πάτρα

 

Αθήνα 13.11.2012, 2:12

Ημερίδα με τίτλο «Επαγγελματίες του Διαδικτύου: Από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας» θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τριών Ναυάρχων 40), το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ημερίδα έχει στόχο να αποτελέσει έναν πόλο συζήτησης για το προφίλ των επαγγελματιών του Διαδικτύου και για το πώς η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η δικτύωσή τους μπορεί να συμβάλλουν στη βελτίωση της θέσης τους στην αγορά εργασίας.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις οι:
- Αχιλλέας Καμέας, Επίκουρος Καθηγητής ΕΑΠ, Επιστημονικός Υπεύθυνος έργου ProInterNet, Νίκος Λαμπρογεώργος, Account Manager, Τμήμα Πωλήσεων Δημοσίου Tομέα, Cisco Hellas, Λουκάς Ζαχείλας, Cedefop, Ανώτερος εμπειρογνώμων σε θέματα προσόντων και μαθησιακών αποτελεσμάτων, Γιάννης Καπουτσής, Εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας, στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστοποίησης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ECVET).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ProInterNet (PIN), που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο οποίο συμμετέχουν 10 εταίροι από 8 Ευρωπαϊκές χώρες. Την Ελλάδα εκπροσωπεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (eeyem.eap.gr), το οποίο διευθύνει ο επίκουρος Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το Παρατηρητήριο Διαδικτυακών Επαγγελμάτων (http://e-jobs-observatory.eu) που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ίδιου έργου και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς, ανταλλαγής απόψεων και αλληλοενημέρωσης για φορείς εκπαίδευσης, ιδιώτες και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Διαδίκτυο.

Μετά το τέλος της ημερίδας, στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, το ΕΕΥΕΜ και την κάλυψη της εκδήλωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΕΕΥΕΜ (eeyem_press@ecomet.eap.gr) ή απευθείας με την υπεύθυνη του Γραφείου κ. Κωνσταντίνα Πολυμεροπούλου (τηλ.: 2610642713, φαξ: 2610642738).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved