ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
2ο Συνέδριο Βιο-Ιατρικής Οργανολογίας και συναφών Επιστημών

 

Αθήνα 27.2.2013, 18:12

To 2ο Συνέδριο Βιο-Ιατρικής Οργανολογίας και συναφών Επιστημών διοργανώνει  το Τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων του ΤΕΙ Αθήνας. Θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, με είσοδο ελεύθερη.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βιοϊατρική Οργανολογία και τις αντίστοιχες Επιστήμες των Μηχανικών και τις Φυσικές Επιστήμες. Επιστήμονες και μηχανικοί από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, από ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς κλάδους, καθώς και από τον κλάδο της Υγείας, καλούνται να συμμετάσχουν στο συνέδριο και να συμβάλουν στην προώθηση και διάδοση των επιστημονικών γνώσεων.

Το συνέδριο περιλαμβάνει στρογγυλή τράπεζα με θέμα: Τρέχουσες Εξελίξεις στην Ελληνική Βιο-ιατρική Τεχνολογία. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν  θα δημοσιευθούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου και μετά από κρίση στο περιοδικό e-Journal of Science and Technology (e-JST) του ΤΕΙ Αθήνας. Περιλήψεις εργασιών για συμμετοχή στο Συνέδριο μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση: BIOMEP@teiath.gr.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: http://biomep.teiath.gr. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved