ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
ΙΚΥ: Ημερίδα για το Erasmus+ στην Καβάλα

Αθήνα 5.3.2016, 5:15

Τo Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Καβάλα, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+, για τους Τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Όπως είναι γνωστό, το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες ανά τομέα (Σχολική Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Ανώτατη Εκπαίδευση) με εξειδικευμένη παροχή καθοδήγησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για τις αρχές, τους κανόνες και τον σωστό τρόπο σύνταξης και υποβολής αιτήσεων. Επίσης, θα παρουσιαστούν εγκεκριμένα σχέδια Erasmus+ ως καλές πρακτικές.

Επιλέξιμοι φορείς για να συμμετέχουν στη διημερίδα είναι οι εξής: οι Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα Επιμελητήρια, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα ΙΕΚ, και οι Φορείς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας, καθώς επίσης και το μέρος που θα διοργανωθεί η Ημερίδα, θα ανακοινωθούν σύντομα στην Ιστοσελίδα του ΙΚΥ (www.iky.gr).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και η Εθνική Μονάδα διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις εγγραφές μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων. Θα δοθεί προτεραιότητα σε φορείς που δεν έχουν πρότερη εμπειρία συμμετοχής στο Πρόγραμμα Erasmus+. © Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved