ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Διεθνές Σεμινάριο: Εκπαιδεύοντας για τη διαφορετικότητα και τη δημοκρατία: διδάσκοντας ιστορία στη σύγχρονη Ευρώπη
 

Αθήνα 7.10.2016, 19:13

Το Συμβούλιο της Ευρώπης σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, διοργανώνει διεθνές περιφερειακό σεμινάριο στην Αλεξανδρούπολη στις 11-12 Οκτωβρίου 2016.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο διακυβερνητικό πρόγραμμα με τίτλο «Εκπαιδεύοντας για τη διαφορετικότητα και τη δημοκρατία: διδάσκοντας ιστορία στη σύγχρονη Ευρώπη», το οποίο είναι τετραετές και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019.

Στις εργασίες του σεμιναρίου θα λάβουν μέρος 37 ειδικοί από πολλές ευρωπαϊκές χώρες (υπεύθυνοι χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής, σχεδιαστές αναλυτικών προγραμμάτων, συγγραφείς σχολικών εγχειριδίων και εκπαιδευτικού υλικού, καθηγητές πανεπιστημίων ειδικευμένοι στην ιστορική εκπαίδευση, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν ιστορία, σύμβουλοι εκπαίδευσης, εκπρόσωποι επιστημονικών συλλόγων και μη κυβερνητικών οργανώσεων), καθώς και η ηγεσία του Τμήματος για την Ιστορική Εκπαίδευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.  

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πόγραμμα του Συνεδρίου 7102016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved