ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
ΑΠΘ: 1o Συνέδριο Χημείας μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών
 

Αθήνα 1.11.2017, 11:43

Με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στους νέους Χημικούς, αλλά και στους τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές, να αναδείξουν το ερευνητικό τους έργο, το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και τον Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει το 1o Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών ΑΠΘ, με τίτλο «Έρευνα, η προοπτική για την ανάπτυξη».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, με αφορμή τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, καθώς και να αναδείξουν τις ικανότητές τους στην άρτια και ολοκληρωμένη παρουσίαση ενός τμήματος της δραστηριότητάς τους.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Αναλυτική Χημεία-Έλεγχο Ποιότητας, Ανόργανη και Βιοανόργανη Χημεία-Νανοτεχνολογία, Αρχαιομετρία-Συντήρηση και Αποκατάσταση μνημείων πολιτισμού, Βιοχημεία-Κλινική Χημεία, Οργανική Χημεία-Φυσικά προϊόντα, Τοξικολογία-Φαρμακευτική Χημεία, Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος-Έλεγχο Ρύπανσης, Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων, καθώς και Χημική Τεχνολογία-Πράσινη Χημεία.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί «Ημέρα Σταδιοδρομίας Χημικού», την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 16:00-19:00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ, που διοργανώνεται από το Τμήμα Χημείας και το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση, 5 εταιρείες θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τις δυνατότητες και τις προοπτικές απασχόλησης για έναν νέο Χημικό. Στη συνέχεια, θα δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας και συνέντευξης μεταξύ των εταιρειών και των ενδιαφερόμενων αποφοίτων, καθώς και συγκέντρωσης βιογραφικών σημειωμάτων για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://1chemauth.wordpress.com/about.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - APTH Programma Synedriou Ximias 1112017.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved