ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συνέδριο: Οργάνωση και διαχείριση παραγωγής τεχνικών εργων (7/12/07)


Αθήνα 7.12.2007, 17:17
Η Ομάδα Management Τεχνικών Έργων του Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων και Υπηρεσιών (ΙΔΙΠ-ΠΥ) της ΕΕΔΕ οργανώνει το 2ο  Συνέδριο με θέμα:
«Οργάνωση και Διαχείριση Παραγωγής Τεχνικών Έργων», στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Park.

Η θεματολογία του Συνεδρίου είναι περισσότερο προχωρημένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, ώστε να συμπεριλάβει ενότητες που αφορούν τόσο την προσαρμογή των εταιριών πέραν της κατασκευής, και στη Διαχείριση και Λειτουργία των Έργων όσο και την ενότητα των καινοτομιών στη χρήση των Μεθοδολογιών και των Μηχανημάτων.

Ο κατασκευαστικός κλάδος της χώρας μας εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την πίεση της ανάγκης του εκσυγχρονισμού και ορθολογικής οργάνωσης των δομών και της αποτελεσματικότητάς του. Μετά από μία σχετική ύφεση στις δραστηριότητές του βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά σε ένα τεράστιο όγκο έργων τόσο με τα μεγάλα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα που υπεγράφησαν και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φάση του σχεδιασμού και της μελέτης στο εσωτερικό, όσο και με τα τεράστια έργα που αναλήφθηκαν ή επίκειται η ανάληψή τους στο εξωτερικό.

Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλα ζητήματα αναπροσαρμογής στα μεγέθη και τις ποσότητες, καθιστώντας μονόδρομο την εξειδικευμένη και δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού τους. Απαιτούν την εισαγωγή νέων και πρωτοποριακών τεχνολογιών,  μηχανημάτων και μεθόδων αλλά και άμεση εξοικείωση με κλάδους που αφορούν στη λειτουργία των εγκαταστάσεων και των επενδύσεων που μέχρι σήμερα ήταν έννοιες ξένες και αλλότριες προς το πνεύμα, και την ψυχοσύνθεση των ίδιων και των στελεχών τους.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται η δυνατότητα στους σύνεδρους να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία θα υλοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του συνεδρίου, με εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα όπως:
- Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Στοιχείων Έργου
- Άμυνα με Διαχείριση Κινδύνων - Επίθεση με Διαχείριση Ποιότητας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη των κατασκευαστικών ομίλων και τεχνικών εταιριών, σε συμβούλους, μελετητές, στελέχη εταιριών εισαγωγής και διακίνησης μηχανημάτων και υλικών και γενικώς όλων των κλάδων που εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία και τις δραστηριότητες των τεχνικών έργων. Επίσης, σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για πραγματικές εφαρμογές ανάλυσης κινδύνων. Διεξάγεται με την ευγενική χορηγία των εταιριών Αττικές Διαδρομές", "Αττική Οδός" και την υποστήριξη των εταιριών Basf Χημικά Κατασκευών Ελλάς Α.Ε. και Atlantis Συμβουλευτική Α.Ε. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό PLant Management.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Λ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, 111 44 Αθήνα, τηλ: 210-2112000, φαξ: 210-2112037, κ. Νίκη Μερκούρη, e-mail: idip-py@eede.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved