ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Κύκλος διαλέξεων από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (4/3/08)


Αθήνα 4.3.2008, 15:21 
Κύκλο διαλέξεων προβληματισμού για επίκαιρα θέματα της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας διοργανώνει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας.

Με τις συζητήσεις αυτές και με την επιστημονική τεκμηρίωση προβλημάτων που απασχολούν τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τα συνδικάτα και συνολικότερα την ελληνική κοινωνία, το συνδικαλιστικό κίνημα αναμένεται ότι θα αναβαθμίσει την παρέμβασή του στον δημόσιο διάλογο.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε εργαζόμενους, συνδικαλιστές, ερευνητές, μελετητές, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, φοιτητές, μετανάστες, οι οποίοι με την συμμετοχή τους θα συμβάλλουν στην ανταλλαγή και στην διατύπωση προβληματισμών στα κύρια και επίκαιρα ζητήματα της μισθωτής εργασίας και της ελληνικής οικονομίας.

Το πρόγραμμα των διαλέξεων έχει ως εξής:
1. Μισθοί και κέρδη στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. (Χρ. Τριανταφύλλου - Η. Ιωακείμογλου, Τρίτη 18/3/08 ώρα 6μ.μ. Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
2. Πράσινη βίβλος για την εργασία και η συζήτηση για την Ευελιξία και Ασφάλεια (Γ. Κουζής Τρίτη 15/4/08 ώρα 6μ.μ. Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
3. Προτάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για την ένταξη των μεταναστών (Απ. Καψάλης Τρίτη 13/5/08 ώρα 6μ.μ. Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
4. Η Έκθεση για την Ανταγωνιστικότητα του 2007 (Π. Ρυλμόν Τρίτη 10/6/08 ώρα 6μ.μ. Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
5. Κοινωνική Ασφάλιση (Γ. Ρωμανιάς Μάιος - Ιούνιος Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
6. Αξιολόγηση Πολιτικών Απασχόλησης στην Ελλάδα (Β. Παπαδόγαμβρος - Κ. Δημουλάς - Κ. Μιχαλοπούλου Σεπτέμβριος Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
7. Επισφαλής Εργασία (Χρ. Τριανταφύλλου Οκτώβριος Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
8. Συγχωνεύσεις - Εξαγορές (Γ. Κουζής Νοέμβριος Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ)
9. Πολλαπλασιαστές απασχόλησης, μισθών και επαγγελμάτων κατά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα: Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο (Κ. Δημουλάς και Ομάδες έρευνας ΕΜΠ. Δεκέμβριος Αμφιθέατρο ΓΣΕΕ).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved