ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
THACE: Ημερίδα για τα προβλήματα συμπεριφοράς στην τάξη (23/4/08)


Αθήνα 24.4.2008, 17:35
Τα προβλήματα συμπεριφοράς και ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην τάξη θα αποτελέσουν το επίκεντρο ημερίδας που διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΤΗΑCE στις 31 Μαΐου 2008 στο Ξενοδοχείο Stanley Hotel (Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα).

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα πραγματοποιήσει με διάλεξή του ο Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Κολιάδης, ενώ διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν επίσης από την Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Α. Καλαντζή - Αζίζι και τον Επίκουρο Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ρ. Μέλλον.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν όλα τα προβλήματα που συμπεριφοράς στην τάξη που καλείται να διαχειριστεί ο εκπαιδευτικός, αλλά και επιστημονικές προτάσεις για το ρόλο του εκπαιδευτικού.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθηγητές φροντιστηρίων, διοικητικά στελέχη εκπαιδευτηρίων, επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας του παιδιού, καθώς και φοιτητές. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το THACE, Σόλωνος 108, Αθήνα, τηλ.: 210-3801069, www.thace.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved