ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα ΕΕΔΕ: Αποδοχές, παροχές και επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών στον τομέα Πληροφορικής (6/5/08)


Αθήνα 6.6.2008, 15:13
"Αποδοχές, παροχές και επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών στον τομέα Πληροφορικής" είναι το θέμα εσπερίδας που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την  Πέμπτη 8 Μαΐου 2008 και ώρα 17.00, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61).

Στόχος της εσπερίδας είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις τάσεις  της ελληνικής αγοράς, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί σήμερα, σε θέματα αμοιβών και παροχών του τομέα στελεχών της Πληροφορικής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορικής, συμβούλους επιχειρήσεων, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν ενδιαφέρον στις εξελίξεις  του τομέα  Πληροφοριακών Συστημάτων  και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης καταξιωμένα στελέχη στο χώρο θα καταθέσουν τις απόψεις τους. Στο πρώτο μέρος με θέμα «Τομέας Πληροφορικής. Δομές και Διεθνείς Τάσεις» θα  μιλήσουν ο κ. Νίκος Μυλωνόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων, ALBA Graduate Business School, με θέμα « Διεθνείς Τάσεις και δομές τομέα Πληροφορικής. Oι οργανωσιακές αλλαγές στη  σύγχρονη agenda  θεμάτων ενός CIO», και ο κ. Διαμαντής Νικολάου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε HRM, με θέμα «Η συνεργασία και αλληλεπίδραση του τομέα Πληροφορικής και HR. Σύγκλιση ή σύγκρουση;  Η οπτική γωνία του HR».

Στο δεύτερο μέρος με θέμα «Έρευνες αγοράς τομέα Πληροφορικής», θα μιλήσουν οι κ.κ. Βαγγέλης Αποστολάκης, Γενικός Διευθυντής, Eπικεφαλής του Συμβουλευτικού Kλάδου, KPMG, με θέμα «Έρευνα. Αμοιβές και παροχές στελεχών Πληροφορικής: Ευρωπαϊκή και Ελληνική Πραγματικότητα», και Νίκος Κάκαρης, Γενικός Διευθυντής,  Παρατηρητήριο ΚτΠ, με θέμα «Εskills . Η Ετοιμότητα των χρηστών σε θέματα Πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα». Η ολοκλήρωση του θέματος θα επιτευχθεί στο τρίτο μέρος με την εισήγηση του κ. Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα «Ο νέος Στρατηγικός ρόλος του CIO. Ποιές ικανότητες πρέπει να έχει για να είναι ισότιμος Business Partner».

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ημερήσια οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν οι κ.κ. Αλέξης Δαυίδ, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΕΙΠ, Νίκος Κάκαρης , Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Εσπερίδας και Μέλος της Δ.Ε. ΕΙΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βάσω Ταξίδου, στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ, 210-2112000, φαξ: 210-2112020, 1, eip@eede.gr, www.eede.gr.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved