ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Συνέδριο για τους μετανάστες με αναπηρία (16/5/08)


Aθήνα 16.5.2008, 23:07
Στο πλαίσιο του έργου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης "Νέα Προσέγγιση" η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης - Αποστολή Ελλάδος, διοργανώνουν την Τρίτη 20 Μαΐου 2008 και ώρα 15:00, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια  (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) συνέδριο με τίτλο: «Δίκτυο Μεταναστών με Αναπηρία: Προοπτικές Εξέλιξης και Προτάσεις Πολιτικής».

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών δυσχεραίνονται ακόμα περισσότερο από την απλή και πολλαπλή διάκριση που υφίστανται όταν προστεθεί και ο παράγοντας αναπηρία, κεντρικός στόχος του συνεδρίου είναι η αναζήτηση βιώσιμων και αποδεκτών για όλους λύσεων και η καταγραφή και προώθηση προτάσεων πολιτικής για την εξάλειψη τέτοιου είδους φαινομένων.

Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου χαιρετισμό θα απευθύνου ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΑμεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης κ. Δανιήλ Εσδράς, εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων, των υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της, ενώ θα μιλήσουν εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων, οργανώσεων και φορέων και θα παρέμβουν μετανάστες με αναπηρία.

Πληροφορίες παρέχει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, τηλ.: 210-5238961, 210-5238967, www.esaea.gr.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved