ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Πάντειο: Ημερίδα για την πρακτική άσκηση των φοιτητών (12/6/08)


Αθήνα 12.6.2008, 13:56
Ημερίδα στην οποία θα συζητηθούν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Παντείου Πανεπιστημίου - Γ΄ Φάση» διοργανώνει Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Με στόχο την αύξηση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών του, το Πάντειο Πανεπιστήμιο υποστηρίζει τη θεσμοθέτηση, οργάνωση και λειτουργία Προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης φοιτητών. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει την παρούσα ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα ΙΙ» (Νέο Κτίριο, Λ. Συγγρού 136, Καλλιθέα).

Το πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Παντείου Πανεπιστημίου - Γ΄ Φάση» έχει ενταχθεί στην Κατηγορία Πράξεων 2.4.2.α, της Ενέργειας 2.4.2., του Μέτρου 2.4, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ και υλοποιείται από εννέα τμήματα του Παντείου Πανεπιστημίου (Ψυχολογίας, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Δημόσιας Διοίκησης, Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού, Κοινωνιολογίας).

Μέχρι στιγμής, μέσω του προγράμματος έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση 1.927 φοιτητές (323 άνδρες και 1.604 γυναίκες) σε 377 φορείς - επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε μη κυβερνητικούς - κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Από αυτούς, συνέχισαν μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης την εργασιακή σχέση με τον φορέα απασχόλησης 84 φοιτητές, ενώ δεκάδες άλλοι απορροφήθηκαν από την αγορά εργασίας, χάρη στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που απέκτησαν από το πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Υλοποίησης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, κ. Αλέξανδρος Τζέκης Τηλ.: 210-9201512, mail: aleksandros12@yahoo.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved