ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Πανευρωπαϊκή ημερίδα για την αξιολόγηση ενόψει ΕΣΠΑ 21/11/08


Αθήνα 21.11.2008, 07:13
Αναγνωρίζοντας το ρόλο της Αξιολόγησης ως κρίσιμου παράγοντα για την αποτελεσματική εφαρμογή των κοινοτικών πολιτικών και αξιοποίηση των κονδυλίων της ΕΕ, η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΥΣΕΚΤ) διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 09.30 - 17.30 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, ημερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στην Προγραμματική Περίοδο 2007-2013: Ο Ρόλος της Αξιολόγησης στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπροσώπους Διαχειριστικών Αρχών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΚΤ από κράτη μέλη της ΕΕ και αξιολογητές με εμπειρία στις μελέτες αξιολόγησης παρεμβάσεων για τους ανθρωπίνους πόρους.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη λειτουργία των μηχανισμών αξιολόγησης γενικά, και του ΕΚΤ ειδικότερα, στα Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ανταλλαγή καλών πρακτικών σε θέματα σχεδιασμού, υλοποίησης και διάδοσης των διαδικασιών αξιολόγησης, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2007 - 2013.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί και στόχο έχει την ανάδειξη του ρόλου της Αξιολόγησης και την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην εκδήλωση από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης. Από πλευράς Ευρωπαικής Επιτροπής θα παραστεί και χαιρετίσει η κ. Antonella Schulte - Braucks, Προϊσταμένη της Μονάδας Αξιολόγησης και Αποτίμησης Επιπτώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.esfevaluation.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved