ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Εμβιομηχανική και τεχνολογία στην εμβιοατρική 12/12/08


Αθήνα 12.12.2008, 15:13
Το Τεχνικό Επιμεληρήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Ερευνητικών και Επαγγελματικών Δράσεων στα πεδία της Εμβιομηχανικής και Τεχνολογίας στην Εμβιοιατρική», που θα γίνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008 και κατά από τις 16:00 - 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν γνωστές οι νέες δυνατότητες έρευνας και επαγγελματικής ενασχόλησης των μηχανικών και τεχνολόγων της χώρας στα πεδία της Εμβιομηχανικής και Τεχνολογίας στην Εμβιοιατρική.

Σημειώνεται ότι τα πεδία της Εμβιομηχανικής και Τεχνολογίας στην Εμβιοιατρική, ορίζονται ως διεπιστημονικά πεδία έρευνας και εφαρμογής όπου τα γνωστικά αντικείμενα των μηχανικών και τεχνολόγων σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, συνδυάζονται με αυτά των ιατρών και βιολόγων προκειμένου να αντιμετωπισθούν πλείστα όσα θέματα που αφορούν στην υγεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved