ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα: Οι εξελίξεις στο χώρο των μέσων επικοινωνίας 20/1/09


Αθήνα 20.1.2009, 20:34
Τις ραγδαίες μεταβολές που συντελούνται στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέσα από τη σύγκλιση των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας και της ψηφιακής τεχνολογίας, θα εξετάσουν ειδικοί επιστήμονες, πανεπιστημιακοί και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) - Ανδρέας Παπανδρέου.

Η ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ, που φέρει τον τίτλο «Οι εξελίξεις στο χώρο των μέσων επικοινωνίας: νέα φαινόμενα και κοινωνική δυναμική», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009, και ώρα 09:00-20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), στην οδό Ακαδημίας 7, 6ος όροφος.

Έπειτα από την κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων στους τομείς της ραδιοτηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, τη δυναμική εμφάνιση της κινητής τηλεφωνίας και την πολλαπλή επίδραση του διαδικτύου, ο παγκόσμιος χάρτης των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας άλλαξε άρδην, καθορίζοντας εκ νέου τους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των παραδοσιακών δημοσιογραφικών οργανισμών και των ομίλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τους ομιλητές της εκδήλωσης στις προοπτικές που διανοίγονται για τη γενιά του facebook και του myspace, με τη διαδραστική επικοινωνία και τη δυνατότητα παραγωγής επικοινωνιακού και ενημερωτικού περιεχομένου που παρέχουν τα νέα τεχνολογικά πολυμέσα.

Αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας δημοσιεύεται στο δικτυακό τόπο του ΙΣΤΑΜΕ: www.istame.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved