ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Διάλεξη στο ΑΠΘ: Το τι και το πώς της διδασκαλίας 3/2/09


Αθήνα 3.1.2009, 16:23
«Το τι και το πώς της διδασκαλίας» είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει αύριο, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009 και ώρες 19.00 με 21.00, ο Ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ, Χρίστος Τσολάκης.

Η Διάλεξη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και συντονίζεται από το Γραφείο Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του εξαμηνιαίου προγράμματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Να σημειωθεί ότι από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 8 εξαμηνιαία προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ιατρικής και 4 προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών της Νοσηλευτικής.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η στήριξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας στην Ιατρική και Νοσηλευτική, με επίκεντρο τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων των νεότερων μελών ΔΕΠ και Εκπαιδευτών Ιατρικής και Νοσηλευτικής.

Στόχοι του Προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να έχουν μια συνολική και σαφή εικόνα της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Ιατρικών και Νοσηλευτικών Σπουδών, των επιδιώξεων και της προοπτικής τους, να γνωρίζουν τα πλαίσια και τους στόχους των αλλαγών που έχουν γίνει διεθνώς, αλλά και προωθούνται από την Ε.Ε. και τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας, να κατανοούν τη μαθησιακή λειτουργία και τους τρόπους να είναι αυτή πιο αποδοτική, να ενταχθούν σε μια διαδικασία καθοδηγούμενης αυτομάθησης και βελτίωσης της εκπαιδευτικής τους λειτουργίας καθώς και να πεισθούν για τη μεγάλη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των νεότερων μελών ΔΕΠ στις συλλογικές διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης του Τομέα και της Ακαδημαϊκής Μονάδας τους.

Η Διάλεξη, που ανοιχτή για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, στο δεύτερο όροφο πάνω από τη Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής (απέναντι από το ΑΧΕΠΑ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved