ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα για την τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση 18/3/09


Αθήνα 18.3.2009, 18:22
Εκδήλωση με θέμα: "Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση - Πολιτική μας Προτεραιότητα" πραγματοποιεί την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία του Κινήματος (Ιπποκράτους 22, 5ος όροφος), ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των δράσεων του Κινήματος για την Παιδεία.
  
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το WEB-TV του ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα του
www.pasok.gr. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να στείλουν παρατηρήσεις ή προτάσεις στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο paideia@pasok.gr ή να συμμετάσχουν στον ηλεκτρονικό διάλογο.

"Η πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ στηρίζεται στην επιλογή για ένα ανοικτό στην κοινωνία «Τεχνικό και Επαγγελματικό σχολείο». Ένα σχολείο που απαντά στην διαφορετικότητα των μαθητών, στις διαφορετικές επιθυμίες και δυνατότητές τους, που εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και είναι αντίθετο σε κάθε μορφή περιθωριοποίησης και αποκλεισμού. Ένα σχολείο που λαμβάνει υπόψη του τις υπαρκτές σημερινές κοινωνικές ανάγκες,  κυρίως όμως εκείνες των μαθητών και των γονιών τους", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved