ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα: Ο Διάλογος μεταξύ του ελληνικού και του ισλαμικού πολιτισμού στην εκπαίδευση 26/5/09


Αθήνα 26.5.2009, 16:12
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου διοργανώνουν στην Αθήνα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009 και ώρα 19.00, ημερίδα με θέμα: "Ο Διάλογος μεταξύ του Ελληνικού και του Ισλαμικού Πολιτισμού στην Εκπαίδευση". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών, Πανεπιστημίου 6, 3ος όροφος.

Η γνώση, η αποδοχή και ο σεβασμός της πολιτισμικής ετερότητας, η κατάργηση στερεοτύπων και προκαταλήψεων, η αλληλοκατανόηση και ο διάλογος μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών συνιστούν τις βασικές όψεις της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Αναζητώντας τρόπους για την ισότιμη και δημιουργική συνύπαρξη των διαφορετικών πολιτισμών στις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες, η ημερίδα αυτή θα επιχειρήσει να αναδείξει τις ιστορικές αλλά και τις σύγχρονες σχέσεις Ελληνικού και Ισλαμικού πολιτισμού, με θεματική που αφορά, κυρίως, στο χώρο της Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved