ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο της Διεθνούς Ομάδας για την Ψυχολογία της Μαθηματικής Εκπαίδευσης 7/7/09


Aθήνα 7.7.2009, 21:18
Η Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Μακεδονίας, Ιωαννίνων και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, φιλοξενεί τις εργασίες του 33ου ετήσιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ομάδας για την Ψυχολογία της Μαθηματικής Εκπαίδευσης από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου 2009.

Η Διεθνής Ομάδα για την Ψυχολογία της Μαθηματικής Εκπαίδευσης (The International Group for the Psychology of Mathematics Education – IGPME) αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς επιστημονικές οργανώσεις που ενεργοποιούνται στο πεδίο της έρευνας στη Μαθηματική Εκπαίδευση. Οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου της, που πραγματοποιείται κάθε φορά σε διαφορετική χώρα και ήπειρο, περιλαμβάνουν κεντρικές ομιλίες, ατομικές παρουσιάσεις ερευνών και συλλογικές δραστηριότητες, προσφέροντας την ευκαιρία στους συνέδρους να ανταλλάξουν απόψεις και να συνδιαμορφώσουν τους κεντρικούς προσανατολισμούς σχετικά με ερευνητικά ζητήματα αιχμής που αφορούν τη διδασκαλία και μάθηση των Μαθηματικών.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου, «Προς αναζήτηση θεωριών στη Μαθηματική Εκπαίδευση», φιλοδοξεί να οριοθετήσει ένα πλαίσιο γόνιμου προβληματισμού για θέματα θεωρητικοποίησης στο πεδίο της Διδακτικής των Μαθηματικών. 

Οι περισσότεροι από τους 700 συνέδρους που αναμένονται από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται ένας σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων, θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στο διάλογο που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο του συνεδρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved