ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Hμερίδα: Το Αστικό Περιβάλλον στον 21ο αιώνα 17/9/09


Αθήνα 17.9.2009, 20:09
Ο κ. Gunnar Wieslander, υφυπουργός Εμπορίου της Σουηδίας, Δήμαρχοι πόλεων της Σουηδίας και της Ελλάδας και εκπρόσωποι του Δήμου Στοκχόλμης (απέσπασε το «Βραβείο: Ευρωπαϊκή Πράσινη Πρωτεύουσα 2010»), είναι οι επίσημοι ομιλητές της Ημερίδας «Το Αστικό Περιβάλλον στον 21ο αιώνα», που διοργανώνεται από τη Σουηδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ίδρυμα Ευγενίδου, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009, και ώρα 9.30 π.μ.

Σε μία εποχή όπου το Αστικό περιβάλλον των Ελληνικών μεγαλουπόλεων (και άρα η ζωή μας) πλήγεται βαρύτατα, αλλά και σε μία περίοδο έντονου προβληματισμού για το σήμερα και το αύριο όλων μας, οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσιάζουν τις δικές τους εμπειρίες και προτείνουν πετυχημένα «σχήματα» και λύσεις για την διαμόρφωση ενός υγιούς αστικού περιβάλλοντος.

Σουηδοί και Έλληνες ειδικοί παρουσιάζουν έξυπνες βιώσιμες και ήδη επιτυχημένες λύσεις και μεταφέρουν στο κοινό αισιόδοξα μηνύματα για μία καλύτερη διαβίωση μέσα στην πόλη που μας φιλοξενεί.

Τον συντονισμό της ημερίδας έχει αναλάβει η κα Κατερίνα Χριστοφιλίδου, Δημοσιογράφος στην τηλεόραση του SKAI.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με γενικό τίτλο: Design S: Ποιότητα Ζωής στο Αστικό Περιβάλλον. Καινοτομία, Υψηλή τεχνολογία, Νέες Ιδέες. Mε επίκεντρο την ανθρωπότητα και τη φύση.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να προτείνουν ιδέες που ακόμη και σήμερα, επιτρέπουν στην δημιουργία ενός βιώσιμου αστικού περιβάλλοντος. Καινοτόμες λύσεις, προτάσεις που παρακολουθούν την αιχμή της τεχνολογίας αλλά και νέες ιδέες, μέσα από την εμπειρία του Σουηδικού μοντέλου ανάπτυξης, έρχονται να μας προβληματίσουν και ενδεχομένως να μας επηρεάσουν προς το καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των εκδηλώσεων αυτών πραγματοποιούνται στην Αθήνα με την ευκαιρία της ανάληψης από την Σουηδία της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα ξεκινά στις 9.30 π.μ. και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία προς και από Ελληνικά και Αγγλικά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-9469670.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Σουηδικής Πρεσβείας στην Αθήνα: www.swedenabroad.com/athens, καθώς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου: www.eugenfound.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved