ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοοικονομικά Επιστροφή    
ΙΕΣΟΕΛ - ΕΚΠΑ: Προγράμματα σε Λογιστική, Ελεγκτική και Management

Αθήνα 18.11.2013, 16:20

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν τη διάθεση εξειδικευμένων επιμορφωτικών  Προγραμμάτων μονοετούς και διετούς φοίτησης στους τομείς της Ελεγκτικής και Λογιστικής σε συνδυασμό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Τραπεζικά, τα Χρηματοοικονομικά και τα Νομικά (παρακάτω). 

Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν τα προσόντα που ήδη έχουν, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.ά.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι μονοετής ή διετής και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» και «Advanced Professional Certificate» αντίστοιχα, στο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές, Λογιστές και Νομικούς του ΙΕΣΟΕΛ και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.36.89.465 & 210.36.89.402 ή
στο email: iesoel@elke.uoa.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel.ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Professional Certificate (Μονοετή προγράμματα φοίτησης) 
Advanced Professional Certificate (Διετή προγράμματα φοίτησης) 

* Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)
* Ισχύει έγκαιρη προκράτηση θέσης μέχρι 16/12/2013 με 100 ευρώ και έκπτωση 5% στα δίδακτρα.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved