ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοοικονομικά Επιστροφή    
Σεμινάριο: Έλεγχος της Διακύμανσης των Μετοχών - Ευκαιρίες Εισοδήματος και Κερδών
 

Αθήνα 27.2.2014, 20:32

«Έλεγχος της Διακύμανσης των Μετοχών - Ευκαιρίες Εισοδήματος και Κερδών» είναι το θέμα σεμιναρίου - εργαστηρίου του Southeuropean Review of Business Finance and Accounting και του ΤΕΙ Πειραιά - Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 και 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το σεμινάριο αυτό είναι ένα βασικό πρόγραμμα εκμάθησης μίας μεθοδολογίας και απόκτησης δεξιοτήτων σχετικά με την αναγνώριση επενδυτικών ευκαιριών. Απευθύνεται καταρχάς σε επενδυτές, επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου και γενικά σε όποιον επιθυμεί να μάθει μεθόδους ελέγχου της διακύμανσης των τιμών των μετοχών και να διαμορφώνει αποτελεσματικές και κερδοφόρες επενδυτικές κινήσεις στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου. Επειδή για την συμμετοχή στο σεμινάριο δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη εμπειρία ή γνώση σχετικά με το θέμα, απευθύνεται επίσης γενικότερα και σε μη ειδικούς που επιθυμούν να λάβουν ανάλογες πληροφορίες ή να λειτουργήσουν επιτυχημένα ως επενδυτές ή να ξεκινήσουν καριέρα ως επαγγελματίες στον χώρο της παροχής επενδυτικών υπηρεσιών.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Αναλυτικές πληροφορίες (αρχείο pdf 414 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved