ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοοικονομικά Επιστροφή    
Financial Expert in IFRS. Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Αθήνα 17.9.2014, 15:22

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνουν την έναρξη ενός νέου προγράμματος με τίτλο «Financial Expert in IFRS», το οποίο προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως για όσους διαμένουν εκτός Αττικής. 

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Financial Expert in IFRS” απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, να κατανοήσουν και να αντιληφθούν το περιεχόμενο και τις αρχές που τα διέπουν, καθώς και τον τρόπο που εφαρμόζονται. Η διδασκαλία είναι εμπλουτισμένη με μελέτες περίπτωσης (case studies) ώστε να επιτυγχάνεται η εξάσκηση των εκπαιδευόμενων σε δεδομένα επιχειρήσεων.

Η δομή του προγράμματος έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την εξειδίκευση των εκπαιδευομένων μας στα παρακάτω αντικείμενα:
• Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων
• Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
• Γενικές Αρχές Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων και Καταστάσεων Ταμιακών Ροών
• Αποτίμηση Κινδύνου και Αξιολόγηση Επενδυτικών Αποφάσεων

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 5 μήνες και η παρακολούθησή του οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» .

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν σε τομείς, όπως Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς θα είναι σε θέση να εξηγούν το διεθνές θεσμικό πλαίσιο, να εφαρμόζουν τα υφιστάμενα IAS/ IFRS σε πρακτικές περιπτώσεις, να προετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις, καταστάσεις ταμιακών ροών και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις , με βάση τα υφιστάμενα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα του e-elarning

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διαρκεί μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2014 και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-3689396 και 210-3689383 ή στο e-mail: iesoel@elke.uoa.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved