ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοοικονομικά Επιστροφή    
ΚΕΛΕ: Διεθνής Πιστοποίηση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα – IACAFM

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.11.2014, 18:16

Το ΚΕΛΕ ανάπτυξε ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για όλους που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να αρχίσουν τις σπουδές τους με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα), σε ένα πρακτικό και αποτελεσματικό Σεμινάριο.

«Η εισαγωγή των ΔΠΧΠ σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, έφερε μια μεγάλη πρόκληση για τους λογιστές, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, τις φορολογικές αρχές και τους χρήστες των οικονομικών καταστάσεων των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των ασφαλιστικών εταιρειών στον κόσμο», αναφέρουν οι διοργανωτές. «Η πρόκληση είναι να κατανοήσουμε με ακρίβεια τις βασικές διαφορές στο λογιστικό χειρισμό των διαφόρων στοιχείων των οικονομικών καταστάσεων σε σχέση με τα τοπικά λογιστικά πρότυπα, καθώς και το μεγάλο αριθμό των εξαιρέσεων και των επιλογών των λογιστικών αρχών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι οντότητες που υιοθετούν τα ΔΠΧΠ.

Ακολουθώντας τις τάσεις και λόγω των αναγκών της αγοράς, το ΚΕΛΕ, σε αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με τον Διεθνή Οίκο IACAFM - International Association of Certified Accountants and Financial Managers, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέπτυξε ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για όλους που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να αρχίσουν τις σπουδές τους με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα), σε ένα πρακτικό και αποτελεσματικό Σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες θα αντιμετωπίσουν με πρακτικό τρόπο όλα τα πρότυπα IFRS (Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης) , όπως εκδόθηκαν από την IASB και τις κύριες ερμηνείες (SIC/IFRIC) συνδεδεμένες με τα πρότυπα αυτά. Το μάθημα περιλαμβάνει πλήθος πρακτικών ασκήσεων και ερωτήσεων. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πρωτίστως για να φέρει μια ισχυρή γνώση για τους συμμετέχοντες σε ένα πρακτικό και αποτελεσματικό επίπεδο». 

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 100 ώρες (3μήνες) με έναρξη τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014. Το κόστος παρακολούθησης είναι 1.650 ευρώ για εργαζόμενους και 1.400 ευρώ για ανέργους.

Πληροφορίες: ΚΕΛΕ, Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη 18, Αθήνα, τηλ.: 210-3817694 , φαξ: 210-3828398.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved