ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοοικονομικά Επιστροφή    
Βιωματικό Εργαστήρι: Τρίτη Ηλικία και Ψηφιακές Συναλλαγές

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.10.2022, 09:41

Το έργο «Βιωματικό Εργαστήρι: Τρίτη Ηλικία και Ψηφιακές Συναλλαγές» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και αποτελεί επέκταση και αναβάθμιση του έργου Ψηφιακές Κοινότητες Τρίτης Ηλικίας που υλοποιήθηκε το 2020 και σκοπό έχει να βελτιώσει άμεσα την ποιότητα διαβίωσης των επωφελουμένων και να συμβάλλει στην προστασία του εισοδήματος και της περιουσίας τους.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ασφαλούς χρήσης χρηματοπιστωτικών προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών από τους ηλικιωμένους δια μέσου της πρακτικής εξοικείωσής τους με τη χρήση αυτών των προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών και εν συνεχεία, η δημιουργία από ορισμένους εξ αυτών οι οποίοι καταρτίστηκαν σχετικώς και είναι κατάλληλοι, ενός δικτύου που με Μονάδα Κεντρικής Υποστήριξης την ΕΕΚΕ (Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας) θα παρέχει συνεχώς τις εν λόγω υπηρεσίες σε νέους επωφελούμενους.

Το διήμερο εργαστήριο απευθύνεται σε εκατόν εξήντα (160) άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών,  ενώ οι περιοχές που θα υλοποιηθεί είναι η Αθήνα, η Βέροια, η Ναύπακτος, η Κατερίνη, η Λαμία και η Λάρισα.

Με το πέρας του έργου οι επωφελούμενοι αναμένεται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για:
- Τη διενέργεια ψηφιακών αγορών και πληρωμών προϊόντων και υπηρεσιών.
- Τη διενέργεια συναλλαγών μέσω της ψηφιακής τραπεζικής.
- Την αναγνώριση αθέμιτων και παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών στις ψηφιακές  συναλλαγές.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το έργο, την πρόοδο και τα αποτελέσματα του μπορείτε να δείτε εδώ: https://eeke.gr/publication/triti-ilikia-kai-psifiakes-synallages.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved