ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Βιομηχανία - Τεχνικά Επιστροφή    
Σεμινάριο: Επιθεωρητές Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας

 

Αθήνα 16.3.2011, 18:46

Η εταιρεία Check Point διοργανώνει στην Αθήνα από 11 έως 15 Απριλίου 2011, στην eλληνική γλώσσα, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα OHSAS 18001 (ΕΛΟΤ1801): Επιθεωρητές - Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Staregister (Αρ. Πιστ. SCC 07/06), οι δε απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του. Το εκπαιδευτικό προγράμματα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι επίσης αναγνωρισμένο από τον Διαπιστευμένο Οργανισμό CEPAS.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές (Εσωτερικούς και Οργανισμών Πιστοποίησης), Συμβούλους, Υπεύθυνους Διαχείρισης Συστήματος OHSAS, Υπευθύνους Τμημάτων, Υπευθύνους Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Υπευθύνους Παραγωγής, Διοικητικό Προσωπικό, Στελέχη Επιχειρήσεων, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.

Για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας. Με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και επιθεωρούν Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας σύμφωνα με το πρότυπα OHSAS 18001 (ΕΛΟΤ 1801).

Το κόστος του προγράμματος δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45%. Πληροφορίες για την επιδότηση, καθώς και τα ειδικά έντυπα, δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της Check Point (training@checkp.info).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης της Check Point, κ. Βίκυ Καρβέλα - Κορυτσάς 43, 17342 Άγιος Δημήτριος, τηλ.: 210-9945945, 210-9941241, φαξ: 210-9940408, e-mail: training@checkp.info, web: www.checkp.info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved