ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Βιομηχανία - Τεχνικά Επιστροφή    
Προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών

Αθήνα 16.8.2011, 23:16

Το Gis.edu.gr, σε συνεργασία με την Cyber Education, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με θέμα "Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)".

Ειδικότερα, από 3 Οκτωβρίου 2011 έως 14 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιήσει τα ακόλουθα προγράμματα:
- Εισαγωγικό πρόγραμμα (επίπεδο Ι) με διάρκεια 20 εβδομάδες και κόστος 800 ευρώ.
- Προχωρημένο πρόγραμμα (επίπεδο ΙΙ) με διάρκεια 15 εβδομάδες και κόστος 900 ευρώ.
- Πρόγραμμα "Διάχυση χωρικών δεδομένων στο διαδίκτυο (WEB GIS)" με διάρκεια 15 εβδομάδες και κόστος 1.000 ευρώ.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες στον χώρο της διαχείρισης του περιβάλλοντος, στον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, σε οργανισμούς κοινής ωφέλειας, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού, σε εκπαιδευτικούς, μεταπτυχιακούς σπουδαστές, κ.λπ., που έχουν ανάγκη να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και να αποκτήσουν χωρική σκέψη.

Για το εισαγωγικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (επίπεδο Ι) δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στα ΓΣΠ, παρά μόνο γνώση υπολογιστών και διαδικτύου, καθώς και επάρκεια στη Αγγλική Γλώσσα (επίπεδο First Certificate Cambridge).

Για το προχωρημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (επίπεδο ΙΙ) απαιτείται από τον υποψήφιο σπουδαστή να έχει τελειώσει επιτυχώς το εισαγωγικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη χρήση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες, το εκπαιδευτικό υλικό και τον τρόπο διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα βρείτε στην διεύθυνση http://www.gis.edu.gr.

Οι ώρες ενασχόλησης με τα σεμινάρια δεν είναι προκαθορισμένες και εξαρτώνται από τον ελεύθερο χρόνο του κάθε συμμετέχοντα. Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων και για την επίλυση τυχόν ερωτημάτων και προβλημάτων, εκτός από την επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες τηλεδιάσκεψης (live meeting) καθώς και ομάδες συζήτησης (forums).

Σε όσους ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση θα δοθεί Πιστοποιητικό Επάρκειας. Ωστόσο, σημειώνεται ότι μέρος τους προγράμματος αποτελεί και η προετοιμασία των συμμετεχόντων για επιτυχή απόκτηση πιστοποίησης στα ΓΣΠ από την εταιρεία πιστοποίησης ACTA, Τεχνοβλαστό του ΑΠΘ.

Στα προγράμματα διδάσκουν πεπειραμένοι εισηγητές με διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Υπεύθυνος είναι ο Ν. Ανδρουλακάκης, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011, ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο http://www.gis.edu.gr. Για εγγραφή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου παρέχεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ.: 210- 9014119, 6944392246, και στα e-mail info@gis.edu.gr, nandr@otenet.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved