ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Βιομηχανία - Τεχνικά Επιστροφή    
Σεμινάριο για πραγματογνώμονες ADR
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.10.2019, 09:11

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πραγματογνωμόνων ADR» θα υλοποιήσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οχημάτων της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, το Εργαστήριο Γενικής Χημικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έργο των πραγματογνωμόνων ADR είναι η διενέργεια των ελέγχων των οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Συμφωνίας ADR. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Διπλωματούχους μηχανικούς ειδικότητας: μηχανολόγου ή μηχανολόγου - ηλεκτρολόγου ή ναυπηγού ή χημικού ή μεταλλειολόγου ή άλλης σχετικής ειδικότητας, κατόχων αδείας ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και
- Πτυχιούχους τεχνολόγους μηχανικούς ειδικότητας: μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου ή ναυπηγού ή οχημάτων ή άλλης σχετικής ειδικότητας, μελών της Επαγγελματικής και Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ). 

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Εφόσον καλυφθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών των 10 ατόμων, θα εκδοθεί απόφαση υλοποίησης του προγράμματος στην οποία θα ορίζονται οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του όπως ο χώρος διεξαγωγής, το αναλυτικό πρόγραμμα και τα δικαιολογητικά συμμετοχής.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η πρόσκληση για το πρόγραμμα ADR 21102019.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved