ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: "Παγωμένες" και οι τοποθετήσεις μελών ΔΕΠ

 

Αθήνα 19.10.2010, 12:23

Σε αντίθεση με τις διακηρύξεις περί εξαίρεσης του τομέα της Παιδείας από τον περιορισμό των προσλήψεων, ακόμη και δύο χρόνια καθυστερεί ο διορισμός περίπου 800 μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στα Πανεπιστήμια, γεγονός που αναγκάζει ορισμένα μέλη να οργανωθούν προκειμένου να ανευρεθεί λύση.

Γράφουν:

Καλημέρα σας.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την προσπάθεια που γίνεται να αναδειχθεί το πρόβλημα των μελών ΔΕΠ που τελούν υπό διορισμό. Αυτή τη στιγμή, ήδη 800 και πλέον εκλεγμένα μέλη ΔΕΠ περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, που συχνά προσεγγίζει τα 2 χρόνια, το διορισμό τους. Η ίδια η υπουργός Παιδείας στην Βουλή, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, έχει μιλήσει για μια «εξαιρετικά μακρά λίστα» εκλεγμένων αδιόριστων μελών ΔΕΠ.

Για το λόγο αυτό, εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από κάποια μέλη ΔΕΠ που τελούν υπό διορισμό να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε -μεταξύ άλλων- τον άμεσο διορισμό μας. Έχει δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα (http://lecture.jimdo.com/) με σκοπό την καταγραφή και επικοινωνία των μελών ΔΕΠ υπό διορισμό. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί, κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, ότι η πλειονότητα των αδιόριστων μελών ΔΕΠ βρίσκεται ήδη σε κάποια σχέση εργασίας με το Δημόσιο (π.χ., διορισμένοι στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια εκπαίδευση, ερευνητές σε ερευνητικά ινστιτούτα, συμβασιούχοι στα πανεπιστήμια κ.λπ.). Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο διορισμός των αδιόριστων μελών ΔΕΠ δεν θα έχει την αναμενόμενη επιβάρυνση, αλλά πολύ μικρότερη, στον τακτικό προϋπολογισμό.

Θα είχατε την καλοσύνη να αναδείξετε στην ιστοσελίδα σας έτσι ώστε η πρωτοβουλία αυτή να λάβει τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση

Πρωτοβουλία μελών ΔΕΠ υπό διορισμό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved