ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Νόμοι Επιστροφή    
Ν. 2683/1999: Κύρωση του κώδικα κατάστασης δημοσίων πολιτικών υπαλλήλων και υπαλλήλων ΝΠΔΔ και άλλες διατάξεις (Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας) (8/3/2005)
 


Αθήνα 8.3.2005
Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας είναι το... ευαγγέλιο των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς σε αυτόν περιγράφονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους, αλλά και μια σειρά θεμάτων που αφορούν την επαγγελματική τους πορεία.

Οι διατάξεις του εφαρμόζονται για το σύνολο σχεδόν των δημοσίων υπαλλήλων, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλους νόμους ή και κανονισμούς υπηρεσιών (οι τελευταίες έχουν ισχύ νόμου).

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος νόμος θα ισχύει για λίγους ακόμα μήνες, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται την ριζική αναθεώρησή του, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο  του 2005.

Το αρχείο που παραθέτουμε είναι pdf 420 kb (46 σελίδες).

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας (Νόμος 2683/1999)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved