ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Περιβάλλον - Ενέργεια - Κτήρια Επιστροφή    
Σεμινάρια για προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές από το ΤΕΙ Πειραιά

 

Αθήνα 18.5.2011, 17:27

Το Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά, σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Πειραιά και Νήσων και με την επιστημονική επιμέλεια του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ και ΠΡΟΠΕ) του ΤΕΙ, συνεχίζοντας τη δραστηριοποίησή του στο πεδίο της Ενεργειακής Αξιολόγησης του Κτηριακού Αποθέματος, διοργανώνει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης τα οποία απευθύνονται σε προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές.

Τα σεμινάρια αποβλέπουν στην περαιτέρω ενίσχυση των προσόντων τους στον τομέα των ενεργειακών επιθεωρήσεων και στην απόκτηση πρακτικής και θεωρητικής κατάρτισης στο πλέον σύγχρονο επαγγελματικό πεδίο.

Τα σεμινάρια ΕΠΕΝΕΤ (Ενέργεια ΠΕριβάλλον και  ΝΕες Τεχνολογίες) θα πραγαματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Πειραιά (Π. Ράλλη και Θηβών 250, Αιγάλεω) και του ΚΤΕ (Κειριαδών 2 Πετράλωνα).

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ. και φαξ: 2105381493 και 6956617361 και ηλεκτρονικά, e-mail: epenet@sealab.gr, URL:http://www.sealab.gr/greek/epenet/epenet.html.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved