ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Ενστάσεις για το τεστ δεξιοτήτων

 

Αθήνα 11.8.2010, 18:58

Στο τεστ δεξιοτήτων, που στην παρούσα οικονομική συγκυρία τείνει να αναδειχθεί σε μείζον πρόβλημα για το ΑΣΕΠ και την κυβέρνηση, αναφέρεται αναγνώστριά μας, προβάλλοντας ενστάσεις για τη συνέχιση της διεξαγωγής του.

Γράφει:

"Αξιότιμη συγγραφική ομάδα του Proslipsis, διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επιστολή που αφορά την επανάληψη του τέστ δεξιοτήτων. Είναι φυσικό και δίκαιο οι άνεργοι να θέλουν επιπλέον μόρια αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη οι παρακάτω παράγοντες:

Πρώτον: Το εμπόριο ελπίδας και το σύστημα εκμετάλλευσης χιλιάδων ανέργων νέων που έχει να κάνει με το τεστ δεξιοτήτων: φροντιστήρια που υπόσχονται απόλυτη επιτυχία, μαγικά βιβλία που θα δώσουν όλες τις πιθανές απαντήσεις, καθηγητές - ιδιαιτεράκηδες που θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα στην πλάτη όλων αυτών που θέλουν να διοριστούν.

Δεύτερον: Η υπερχρέωση του κράτους που επιβάλλει να επιδιωχθούν λύσεις για την προώθηση της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Και για να μην πείτε οτι μιλάω εκ του ασφαλούς, είμαι μια μελλοντική άνεργη αφού η σύμβαση μου λήγει σε δύο μήνες λόγω Καλλικράτη".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved