ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Προσλήψεις από το "παράθυρο" στο στρατό

 

Αθήνα 2.9.2010, 11:22

"Παράθυρο" για προσλήψεις και μονιμοποιήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς καμιά διαδικασία επιλογής διαπιστώνει αναγνώστης μας στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ζητά να ενταχθούν οι προσλήψεις αυτές στο ΑΣΕΠ, το οποίο, όμως, δεν έχει καμιά αρμοδιότητα στις προσλήψεις του Στρατού.

Γράφει:

"Στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (άρθρο 39, σελ 4.) επιχειρείται η μονιμοποίηση και ένταξη στο στράτευμα πολιτών -και μάλιστα σε θέση αξιωματικού- εξ εφεδρων (ιδιωτών). Στο άρθρο αυτό αναφέρεται ότι τα πρόσωπα αυτά καλούνται "είτε ονομαστικώς είτε κατόπιν επιλογής ύστερα απο πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος". Αυτό το "ονομαστικώς" ανοίγει διάπλατα "παράθυρο" για μονιμοποιήσεις χωρίς διαδικασία επιλογής. Λέει, δηλαδή, ότι αν θέλετε κάνετε διαδικασία επιλογής, μπορείτε να καλείτε τον καθένα και να τον μονιμοποιείται με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καμιά αξιολόγηση. Το αξιοκραιτικό θα ήταν να αντικατασταθεί η φράση με την ακόλουθη: "κατόπιν επιλογής ύστερα απο προκήρυξη ΑΣΕΠ"

Κλείστε αυτό το "παράθυρο".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved