ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Καθυστερούν οι προσλήψεις γιατρών ΕΣΥ

 

Αθήνα 21.10.2010, 21:43

Καταστρατηγούνται και μάλιστα απροκάλυπτα οι ρυθμίσεις για τις προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία υποστηρίζει αναγνώστης μας.

Γράφει:

Παρόλο που στον τελευταίο νόμο για το ΕΣΥ της υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου καθορίζονται ρητά συγκεκριμένες προθεσμίες προκήρυξης θέσεων, κρίσεως και πρόσληψης ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, αυτές καταστρατηγούνται απροκάλυπτα.

Θέσεις ιατρών που έχουν προκηρυχθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία των κρίσεων, ενώ θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μήνες και να έχει γίνει ο διορισμός εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες.

Άνεργοι ιατροί περιμένουν αγωνιωδώς την ολοκλήρωση των διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων αυτών, προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον τους. Η καθυστέρηση καθιστά ομήρους τους ιατρούς που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις θέσεις αυτές, αφού τους εμποδίζει να προχωρήσουν σε άλλες επαγγελματικές επιλογές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η υποβολή μηνύσεων προς τα νοσοκομεία και η απαίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων αποτελεί την τελευταία λύση για τη συμμόρφωση όλων αυτών των διοικητικών υπαλλήλων (διοικητών, γραμματέων, διοικητικών), που αδιαφορούν και δεν δείχνουν διαθετημένοι να φέρουν σε πέρας διοικητικές πράξεις εντός των χρονικών ορίων που ορίζει ο νόμος.

Δ.Ν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved