ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Ένας εισαγγελέας για τις προσλήψεις στην Αγρογή

 

Αθήνα 11.2.2010

Στις περιβόητες προεκλογικές προσλήψεις 340 μονίμων υπαλλήλων στην εποποπτευόμενη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης "Αγρογή" Α.Ε. αναφέρεται αναγνώστης μας, ζητώντας μάλιστα την επέμβαση εισαγγελέα και του ΑΣΕΠ, κάτι που φαντάζει δύσκολο αφού οι ανήθικες αυτές προσλήψεις ήταν νομότυπες! Κάτι ήξερε ο μετρ του είδους, τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Τρικάλων Σωτήρης Χατζηγάκης, όταν τις έκανε.

Γράφει ο αναγνώστης:

Τόσο καιρό διαβάζουμε αποκαλύψεις για την Αγρογή, τις λίστες των ονομάτων των βισμάτων που προσλήφθηκαν, και δεν επεμβαίνει κανένας. 340 βίσματα συνολικά! Χωρίς προσόντα οι περισσότεροι, μόνο με ένα βίσμα στη πλάτη.

Η κυρία Μπατζελή γιατί σιωπά; Μόνο τα μπλόκα τη απασχολούν; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ακόμα και η κυρία Μπατζελή είναι μπλεγμένη στο παιχνίδι ή ότι δέχεται πιέσεις, Πολύ σοβαρή κατηγορία για μια κυβέρνηση που υποτίθεται ότι έφερε αξιοκρατία.

Ένας εισαγγελέας γιατί δεν επεμβαίνει! Ο Συνήγορος του Πολίτη και το ΑΣΕΠ κοιμούνται, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα ή εσκεμμένα και με δόλο δεν κάνουν τίποτα; Η Αγρογή είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, άρα το ΑΣΕΠ ασκεί έλεγχο για την διαφάνεια στις προσλήψεις αυτές.

Κύριοι της κυβέρνησης, μιλήσατε για αξιοκρατία, θεσπίσατε μάλιστα και καινούργιο νόμο. Πού είναι αυτή η αξιοκρατία στην περίπτωση της Αγρογή; Mας κοιροιδέυετε όλους, Ντροπή σας!

Oι εισαγγελικές αρχές, με βάση το καινούργιο νόμο, δεν πρέπει να ελέγξουν την νομιμότητα των προσλήψεων που έγιναν; Μας λένε ότι τάχα ότι η νομική υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξετάζει το θέμα. Τρίχες και στάχτη στα μάτια ρίχνουν, ούτε καν ασχολούνται!

"Πάγωμα" προσλήψεων ξέρατε να ανακοινώσετε στο δημόσιο, αλλά τα 340 βίσματα τα προσλάβατε πριν τις εκλογές. 

Να απολυθούν άμεσα όλα τα βίσματα της Αγρογής και να ξαναπροκηρυχθεί  ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ.

Υπάρχουν τόσες αντιδράσεις, πότε θα ασχοληθεί η Κυβέρνηση;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved