ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Γιατί καθυστερούν οι προσλήψεις γιατρών;

 

Αθήνα 18.2.2010

Στην καθυστέρηση των προσλήψεων γιατρών στα νοσοκομεία αναφέρεται αναγνώστης μας.

Γράφει: 

 

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι τα νοσοκομεία, ακολουθώντας τους Οργανισμούς τους ή τις επιταγές των αναγκών τους, βγάζουν συνέχεια προκηρύξεις για θέσεις γιατρών. Εμείς, οι υποψήφιοι καταθέτουμε συνεχώς τα δικαιολογητικά μας αλλά γινόμαστε θεατές ενός παράλογου θεάτρου από την μεριά του υπουργείου Υγείας, το οποίο περίπου κάθε δεκαπέντε μέρες, με εγκυκλίους του, αναστέλλει τις διαδικασίες των κρίσεων, μάλλον με το σκεπτικό ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα διοικητές στα νοσοκομεία.

Όμως, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο γιατί ήδη οι περισσότεροι γιατροί είναι οριακά ηλικιακά για διορισμό στο Δημόσιο, έχουν οικογένειες και τέλος βρίσκονται στην αρπακτική διάθεση των εκάστοτε διευθυντών τους για ολοένα και πιο ελαστικές σχέσεις εργασίας, χωρίς καμιά πρόθεση για ανταποδοτικότητα, αφού το μοναδικό κίνητρο είναι η διάθεση του κάθε διευθυντού να ανανεώσει τις ετήσεις συμβάσεις τους.

Με αυτές τις σκέψεις, ξαναθέτω το ερώτημά μου, για το πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους οι διαδικασίες πρόσληψης γιατρών και εάν θα γίνουν όλες σύμφωνα με τον αριθμό των ήδη δημοσιευμένων προκηρύξεων.

Ευχαριστώ.

Γενικός Χειρουργός, πατέρας τριών παιδιών, με σύζυγο διδάκτορα Πανεπιστημίου, άνεργη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved