ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Δεν "παγώνουν" οι διορισμοί στην Αγροτική Τράπεζα

 

Αθήνα 10.3.2010, 12:05

Δεν "παγώνουν" οι διορισμοί των επιτυχόντων της προκήρυξης 9Κ/2008 της Αγροτικής Τράπεζας, διαβεβαιώνουν υποψήφιοι του διαγωνισμού.

Γράφουν:

Είμαστε ομάδα επιτυχόντων του διαγωνισμού 9Κ/2008 της Αγροτικής Τραπέζης και θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις έντονες ανησυχίες μας σχετικά με την ολοκλήρωση των πρόσληψεων μας.

Οριστικοί πίνακες διοριστέων έχουν εκδοθεί για όλους μας (ΠΕ και ΤΕ εντός του 2009 και ΔΕ τον Ιανουάριο του 2010). Η ΑΤΕ ενώ μας διαβεβαίωνε μέχρι την περασμένη εβδομάδα (έστω και ανεπίσημα) ότι δεν θα μας αφορούν τα νέα μέτρα περί αναστολής προσλήψεων, αλλά ανακάλεσε όσα έλεγε την τρέχουσα εβδομάδα.

Συγκεκριμένα μας γνωστοποίησε ότι κατά πάσα πιθανότητα μας αφορούν τα νέα μέτρα, ότι παγώνουν οι διαδικασίες διορισμού μας μέχρι νεοτέρας και ότι θα ενημερωθούμε εν καιρώ για περαιτέρω εξελίξεις. Από ανεπίσημες μάλιστα πληροφορίες που τυγχάνει να έχουμε, πιστεύουμε ότι πρόθεση τους είναι πράγματι να μας "παγώσουν".

Έπειτα, όμως, από ανάλυση που επιχειρήσαμε, με τη συνδρομή νομικών, πάνω στο τελικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Παρασκευή, καταλήξαμε ότι ο νόμος, πέρα από το γεγονός ότι είναι απαράδεκτος και καταστρατηγεί σωρεία νόμων και ώριμων εργασιακών δικαιωμάτων, δεν μας αφορά ούτως ή άλλως, καθώς ανήκουμε στις εξαιρέσεις που προβλέπει αναφορικά με την αναστολή προσλήψεων και διορισμών.

Σχετική επιστολή με τις θέσεις αποστείλαμε σε συνδικαλιστικούς φορείς της Τράπεζας, προκειμένου να διαβιβαστεί στους αρμόδιους.

Στόχος μας είναι να αποφευχθεί το ενδεχόμενο δικαστικής διεκδίκησης των κεκτημένων μας, καθώς θεωρούμε ότι αυτή η εξέλιξη δεν είναι προς όφελος κανενός.

Κάθε στήριξη, δημοσιοποίηση ή/και προώθηση του θέματος είναι καταλυτική για τον αγώνα μας για το μέλλον.

Ευχαριστούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved