ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πωλήσεις - Marketing Επιστροφή    
Η ψυχολογία της πώλησης, η τέχνη της επικοινωνίας και της αυτοπεποίθησης

 

Αθήνα 5.10.2010, 12:52

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά και Νήσων (συνδεδεμένο με το ΤΕΙ Πειραιά) στα πλαίσια του Προγράμματος Επιμόρφωσης - Εξειδίκευσης με τίτλο: "Μεθοδολογία αποδοτικών πωλήσεων" έχει προγραμματισθεί  η διοργάνωση υποπρογράμματος με θέμα: "Η Ψυχολογία της Πώλησης, η Τέχνη της Επικοινωνίας και της Αυτοπεποίθησης".

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που διαχειρίζονται σχέσεις με άτομα και πελάτες, στελέχη Marketing, Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων, πωλητές διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών και γενικά όποιον επιθυμεί να γνωρίζει το ψυχολογικό περιβάλλον μιας διαδικασίας πώλησης, τους τρόπους και τις μεθόδους ελέγχου της αγοραστικής συμπεριφοράς και επηρεασμού των αποφάσεων των ατόμων. Στους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα παρέχονται ουσιαστικές πληροφορίες, γνώσεις και εργαλεία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται έγκαιρα την ψυχολογία του αγοραστή - πελάτη, ώστε να κατευθύνουν σε θετική κατάληξη μία συναλλαγή - πώληση. Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτές έχουν και μια άλλη διάσταση, καθώς αναφέρονται σε ουσιαστικές πλευρές των ανθρωπίνων σχέσεων, τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες ζωής τους, διευρύνοντας κατά αυτή την έννοια το όφελος για τους συμμετέχοντες.

Δομή
Η δομή και το περιεχόμενο του Προγράμματος έχει ως στόχο, να αποκτήσουν όλοι οι επιμωρφούμενοι  ένα κοινό υπόβαθρο γνώσεων. Για το λόγο αυτό, καλύπτονται τα παρακάτω αντικείμενα (θεματικές ενότητες):
- Το ψυχολογικό περιβάλλον της πώλησης.
- Η κλιμάκωση της αντίδρασης ενός υποψηφίου αγοραστή.
- Τα μυστικά της επιτυχημένης πώλησης.
- Η τέχνη της επικοινωνίας και τα στάδιά της.
- Η δυναμική κατάσταση επικοινωνίας στην πώληση.
- Η τέχνη της αυτοπεποίθησης και τα γνωρίσματα του "πρωταγωνιστή".
- Η τακτική του πρωταγωνιστή κατά την πώληση.

Η μεθοδολογία της εκπαίδευσης:
Η μεθοδολογία εκπαίδευσης ακολουθεί τις βασικές αρχές και τα μοντέλα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Γίνεται διαδραστικά με τη μορφή εργαστηρίου (work-shop), όπου συμμετέχουν οι εκπαιδευόμενοι, ώστε να είναι ευκολότερη η κατανόηση των θεμάτων και η εμπέδωση των εφαρμογών.

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Γκόντας Δημήτριος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.  

Το κόστος του Προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 50,00 ευρώ και για  φοιτητές και ανέργους 25,00 ευρώ. Με το τέλος της κάθε ενότητας χορηγούνται  βεβαιώσεις συμμετοχής, και σημειώσεις σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 12 ωρών και διεξάγεται στην Αθήνα, στο Παράρτημα του ΤΕΙ Πειραιά (οδός Κειριαδών αριθμ. 2, Κάτω  Πετράλωνα) στις εξής ημερομηνίες και ώρες:
1. Σάββατο 16/10/2010   Ώρες: 11:00 έως 17:00
2. Κυριακή 17/10/2010   Ώρες: 11:00 έως 17:00

Απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα συνοδεύουν την αίτηση συμμετοχής, είναι αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,  για φοιτητές η φοιτητική τους ταυτότητα - πάσο και για ανέργους η κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες: Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με το τηλέφωνο της Γραμματείας του ΚΤΕ: κα Ρηγάκη Αθηνά, τηλ: 210-5381020-021, 210-5381453 και 6973041263 (απογευματινές ώρες), φαξ: 210-5381468, e-mail: kte.teipir@gmail.comhttp://kte.teipir.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved