ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πωλήσεις - Marketing Επιστροφή    
Σεμινάρια Μάρκετινγκ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο

 

Αθήνα 21.5.2013, 23:26

Η εταιρεία A bit of Grece θα πραγματοποιήσει σεμινάρια Marketing στη Αθήνα 5 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη 12 Ιουνίου, στη Λάρισα 13 Ιουνίου και στο Ηράκλειο Κρήτης 19 Ιουνίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε ελεύθερους και νέους επαγγελματίες, σε φοιτητές και σε όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο Marketing.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα βασικά εργαλεία για ανάπτυξη πελατολογίου, αύξηση πιστότητας καταναλωτών, αύξηση μέσης απόδειξης.

Η καινοτομία του σεμιναρίου είναι ότι είναι προσαρμοσμένο στην Ελλάδα της κρίσης και στον Έλληνα καταναλωτή σήμερα.

Εισηγήτριες είναι δύο Marketers με πολυετή εμπειρία στην Διεύθυνση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών: η Βίκυ Πέππα (Υπ. Τμήματος Marketing Lancôme-L’oreal,Δ/νση Marketing Gap - Όμιλος Μαρινόπουλου) και η Χριστίνα Βράνη (Group Brand Manager Σαράντης, Marketing Manager Pepsico).

Το κόστος του σεμιναρίου είνα 150 ευρώ (ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται) και για κρατήσεις θέσεων μέχρι 10 ημέρες πριν το σεμινάριο early booking offer: 120 ευρώ. Προσφορά για όλους τους συμμετέχοντες η δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας τους στο facebook δωρεάν.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος: info@abitofgreece.gr, τηλέφωνα 210-2716284, 2111847302, sites: www.marktetingseminars-abitofgreece.weebly.com  και  www.abitofgreece.gr.

Η A bit of Greece
H A bit of Greece είναι εταιρεία Marketing Services and Export. Ιδρύτρια της εταιρείας είναι η Βίκυ Πέππα, η οποία μεταφέρει στην καινούρια εταιρεία την 12χρονη εμπειρία της σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στο χώρο της Δ/νσης Marketing (Pepsico, Loreal, Όμιλος Μαρινόπουλου) και Εξαγωγών (Κορρές Φυσικά προϊόντα).

Η εταιρεία A bit of Greece δραστηριοποιείται σε Outsource Marketing, Marketing Support and Coaching, Ανάπτυξη πελατολογίου, Social Media, Εξαγωγές και Εξαγωγικό Marketing.


.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved