ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιχειρηματικότητα Επιστροφή    
Ηλεκτρονικό επιχειρείν, τεχνολογίες και στρατηγικές ψηφιακής οικονομίας (Πολλάλης Γιάννης)

 

 

 

 

 

Τίτλος: Ηλεκτρονικό επιχειρείν, τεχνολογίες και στρατηγικές ψηφιακής οικονομίας
Συγγραφέας: Πολλάλης Γιάννης
Εκδόσεις: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2007
Σελίδες: 480
Τιμή: 35,00 €

Η ανάπτυξη του "ηλεκτρονικού εμπορίου κατά την τελευταία δεκαετία έχει προσδώσει στις επιχειρήσεις νέες δυνατότητες προσέγγισης του καταναλωτή, γεννώντας όμως παράλληλα πολλά ερωτήματα γύρω από την επέκταση της εμπορικής επωνυμίας από τις φυσικές στις ηλεκτρονικές αγορές. Στο βιβλίο αυτό παρέχονται πρακτικές οδηγίες για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού επιχειρείν, με στόχο να αποτελέσει ένα εργαλείο ανάπτυξης της σύγχρονης επιχείρησης. Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για τη μετάβαση μιας εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο; Ποιο επιχειρηματικό πρότυπο ανταποκρίνεται καλύτερα στα χαρακτηριστικά, τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητες της εταιρείας; Ποια είναι τα βασικά στάδια της διαμόρφωσης του Ηλεκτρονικού Σχεδίου Δράσης; Τι συμβαίνει στην πράξη κατά τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν; Ποιο είναι το νομικό πλαίσιο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών στο Διαδίκτυο;Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνονται με απλό και κατανοητό τρόπο, παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει σήμερα το χτίσιμο της ηλεκτρονικής επιχείρησης και τις αρχές που εφαρμόζονται σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον συναλλαγών. Παράλληλα, παρουσιάζεται μια μελέτη περίπτωσης του σχεδιασμού του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην πράξη και οι διάφορες εφαρμογές του ηλεκτρονικού επιχειρείν, όπως το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες, η ηλεκτρονική τραπεζική και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved