ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Ο «Ήρων Π» επιμένει να επιχορηγεί επιχειρήσεις που κάνουν έρευνα 16.2


Αθήνα 16.2.2005
Μέχρι πέντε ερευνητές και τεχνικούς επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και ερευνητικά στον τομέα της κοινωνίας της πληροφορίας, θα χρηματοδοτεί έως το 2006 το πρόγραμμα
«Ήρων Π».

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠΚτΠ) και συγκεκριμένα στο μέτρο 3.5, για την προώθηση της απασχόλησης στην κοινωνία της πληροφορίας και καλύπτει μέρος του μισθολογικού κόστους που προκαλεί η απασχόληση νέων ερευνητών και τεχνικών σε ερευνητικά έργα σε επιχειρήσεις για ελάχιστο διάστημα 18 μηνών και μέγιστο διάστημα 36 μηνών

Ειδικότερα, το ερευνητικό προσωπικό δεκτικό επιχορήγησης είναι:
1. Οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος (ερευνητές), που προέρχονται από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.
2. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ (με μεταπτυχιακό ή μη τίτλο), ΙΕΚ, σχολών μαθητείας και πολυκλαδικών λυκείων, ΤΕΛ ή ΤΕΕ, που χρησιμοποιούνται ως τεχνικό και υποστηρικτικό προσωπικό των ερευνητών.

Ως νέο προσωπικό νοείται εκείνο που δεν έχει απασχοληθεί στην επιχείρηση ή σε άλλη επιχείρηση στην οποία η ίδια συμμετέχει με ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (ή και αντίστροφα) κατά τους τελευταίους 12 μήνες από την υποβολή της πρότασης.

Ο μέγιστος αριθμός ερευνητών που επιχορηγείται ανά επιχείρηση είναι τρεις και ο μέγιστος αριθμός τεχνικού και υποστηρικτικού προσωπικού είναι δύο. Ο αριθμός του τεχνικού και υποστηρικτικού προσωπικού δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των ερευνητών μείον ένα (δηλαδή για 3 ερευνητές μπορεί να χρηματοδοτηθούν 2 τεχνικοί, για 2 ερευνητές 1 τεχνικός, κλπ).

Προτάσεις υποβάλλονται και αξιολογούνται συνεχώς καθημερινά από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου και από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στην διεύθυνση: http://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=563, Δρ. Ν. Σιδηρόπουλος (nsid@gsrt.gr), τηλ. 010 7773673, 4ος όροφος γραφείο 411.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved