ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Επιδοτούμενο πρόγραμμα διοίκησης επιχειρήσεων από τον ΕΟΜΜΕΧ


Αθήνα 2.3.2005
Επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την «οργάνωση και διοίκηση μικρών, μεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων», που απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ που εργάζονται σε επιχειρήσεις που ξεκίνησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα πριν την 1η Ιανουαρίου 1999 και απασχολούν με σχέση εξαρτημένης εργασίας από 1 – 50 άτομα, θα υλοποιήσει το ΚΕΚ του ΕΟΜΜΕΧ.

Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα, των τραπεζών, των ΟΤΑ και των Αναπτυξιακών Εταιρειών και Επιχειρήσεων του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 150 ωρών και περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική άσκηση. Θα διεξάγεται απογευματινές ώρες και οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν μικτό επίδομα ύψους 2,34 € ανά ώρα εκπαίδευσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα πρέπει μέχρι 7 Μαρτίου 2005 να υποβάλλουν στο ΚΕΚ ΕΟΜΜΕΧ (Αραπάκη 6, Καλλιθέα, τηλ: 210-9536.985, 9538.227, κες Παπαζήση και Βελαώρα, φαξ: 210-9530.245, kokla@eommex.gr) τα ακόλουθα διακιολογητικά:
- Αίτηση συμμετοχής (συμπληρώνεται στα γραφεία μας)
- Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου
- Τίτλοι Σπουδών
- Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
- Υπεύθυνη Δήλωση του Υποψηφίου ότι δεν έχει παρακολουθήσει άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατά το τρέχον έτος
- Υπεύθυνη Δήλωση της επιχείρησης από την οποία προέρχεται ο υποψήφιος, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του νομίμου εκπροσώπου, όπου θα δηλώνεται ο συνολικός αριθμός απασχολουμένων στην επιχείρηση, το είδος της σχέσης εργασίας τους καθώς και η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας αυτής.
- Έντυπο Ε7 τελευταίας χρήσης της επιχείρησης
Υπόδειγμα της αίτησης περιέχεται στην ηλκτρονική διεύθυνση του ΕΟΜΜΕΧ.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved