ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Το «Δικτυωθείτε»… επέστρεψε και επιδοτεί μικρές επιχειρήσεις 27/4


Αθήνα 27.4.2005
Mικρές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες παίρνουν δωρεάν έως 1.250 ευρώ για προμήθεια υπολογιστή, λογισμικού και παρουσία στο Διαδίκτυο. Παράλληλα τους παρέχεται υποστήριξη στη χρήση υπηρεσιών Διαδικτύου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Οι παροχές προβλέπονται από το πρόγραμμα «Δικτυωθείτε» του ΕΟΜΜΕΧ που… επέστρεψε για δεύτερη φορά κατά την διάρκεια υλοποίησης του Γ' ΚΠΣ με στόχο την εξοικείωση των πολύ μικρών επιχειρήσεων με την ψηφιακή τεχνολογία.

Aιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν στον ΕΟΜΜΕΧ μεμονωμένες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες του δευτερογενή και τριτογενή τομέα, που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης έχουν ολοκληρώσει (κλείσει) τουλάχιστον μία διαχειριστική χρήση (έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση).

- O κύκλος εργασιών τους κατά την τελευταία ολοκληρωμένη διαχειριστική χρήση είναι μικρότερος ή ίσος των 600.000 ευρώ (εξακοσίων χιλιάδων ευρώ).

- O αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού τους κατά την τελευταία ολοκληρωμένη διαχειριστική χρήση είναι μικρότερος ή ίσος των δέκα (10) ατόμων (0-10 άτομα).

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σχετικά έντυπα υποψηφιότητας διατίθενται από τον δικτυακό τόπο του ΕΟΜΜΕΧ. Για να μεταφερθείτε στην σχετική ιστοσελίδα, πατήστε εδώ.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved