ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Έρχεται πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων 5/5/09


Αθήνα 5.5.2009, 15:22
Πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, που θα παρέχει κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας, θα προκηρυχθεί τις προσεχείς ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής.

Όπως είπε, παράλληλα προωθείται και η απόσυρση συσκευών και η αντικατάσταση τους με πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Επιπλέον, το υπουργείο προχωρά στην προώθηση νέων ρυθμίσεων για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με την έκδοση τις προσεχείς ημέρες δύο υπουργικών αποφάσεων που θα αφορούν την γεωθερμία σε σπίτια και καλλιέργειες και τα φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των σπιτιών, προκειμένου όσοι επιθυμούν να καταστήσουν ενεργειακά αυτόνομα τα σπίτια τους, ενώ ταυτόχρονα θα δίνουν ενέργεια στο κεντρικό σύστημα.

"Πρόθεση του υπουργείου είναι να δοθεί προτεραιότητα στις μεγάλες επενδύσεις για να καλυφθεί το κενό, που υπάρχει στη χώρα μας. Θέλουμε να χωρίσουμε τις μικρές από τις μεγάλες επενδύσεις. Δεν πιστεύω ότι οι επενδύσεις του μισού μεγαβάτ πρέπει να περιμένουν στην ουρά με τις επενδύσεις των 50 και 100 μεγαβάτ", τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved