ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Προτάσεις για την "ενίσχυση της συμβολής του κλάδου των ΤΠΕ στην ελληνική οικονομία" 21/5/09


Αθήνα 21.5.2009, 18:32
Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», που αφορά το Στόχο 1.3: «Ενίσχυση της συμβολής του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ελληνική οικονομία», ανακοίνωσε η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Η συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ Πρόσκληση απευθύνεται σε συλλογικούς φορείς Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με μέλη ή και μετόχους επιχειρήσεις, επαγγελματίες και επιστήμονες του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρέχουν ψηφιακές υπηρεσίες που ενισχύουν τη συμβολή του κλάδου νέων τεχνολογιών στην ελληνική οικονομία.

Ενδεικτικά, οι προτάσεις μπορούν να αφορούν:
- Στην ανάπτυξη ψηφιακών μηχανισμών εθνικής ή περιφερειακής εμβέλειας για τη συντονισμένη προώθηση και προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στις αγορές εξωτερικού.
- Στη δημιουργία ψηφιακών υπηρεσιών διασύνδεσης που ενισχύουν τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την πρόσβαση σε θέσεις εργασίας στον κλάδο νέων τεχνολογιών.
- Στη δημιουργία ψηφιακών υπηρεσιών συλλογής (στατιστικών) στοιχείων χρήσιμων για την τροφοδότηση του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.
- Σε δράσεις διεθνούς δικτύωσης με ψηφιακά μέσα και ηλεκτρονικά εργαλεία διασύνδεσης ελληνικών επιχειρήσεων με αγορές του εξωτερικού (International Business Matching Tools).

Προτάσεις υποβάλλονται από την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 και μέχρι να εξαντληθεί ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης. Η παρούσα Πρόσκληση δεν αφορά σε πράξεις κρατικών ενισχύσεων προς επιχειρήσεις.

Η Πρόσκληση εντάσσεται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής και αντιστοιχεί στις κατευθύνσεις δράσεων "Ν5: Ψηφιακή ενίσχυση της εργασίας", και "Ν8: Ενίσχυση της εξωστρέφειας". Χρηματοδοτείται από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση" του ΕΣΠΑ 2007-2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved