ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καλεί το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ

 

Αθήνα 10.3.2010, 13:31

Το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ προκειμένου να καταρτίσει το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού που αφορά στη χρονική περίοδο Μαΐου - Οκτωβρίου 2010, για πραγματοποίηση λουτροθεραπείας 12 ημερών συνταξιούχων του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων, καλεί κατηγορίες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι 23 Μαρτίου 2010.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
α) Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 2, 3 και 4 αστέρων.
β) Επιχιερήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων - διαμερισμάτων 3 και 4 κλειδιών.

Κατ' εξαίρεση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων 2 κλειδιών παραμεθορίων περιοχών.

Oι επιχειρήσεις θα πρέπει:
- Να βρίσκονται εντός των λουτροπόλεων της χώρας μας, με ιαματικές πηγές τουριστικής ή τοπικής σημασίας, στις οποίες λειτουργούν υδροθεραπευτήρια του ΕΟΤ ή Ιδιωτικά ή Δημοτικά ή Κοινοτικά ανεξάρτητα αν λειτουργούν σαν Δημοτικές ή Κοινοτικές Επιχειρήσεις ή είναι μισθωμένα.
- Να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.
- Να διαθέτουν άδεια λειτουργίας κυλικείου από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή, εκτός από τις επιχειρήσεις επιπλωμένων διαμερισμάτων, που δεν υποχρεούνται να παρέχουν πρωινό εφόσον διαθέτουν οργανωμένη κουζίνα εντός των διαμερισμάτων.

Η ημερήσια επιδότηση για παροχή διανυκτέρευσης και πρωινού καθορίστηκε ως εξής:
- Ξενοδοχεία 16,50 ευρώ ημερησίως κατ΄άτομο
- Επιπλωμένα Διαμερίσματα 14,00 ευρώ ημερησίως κατ΄άτομο (χωρίς πρωινό)
- Επιπλωμένα Δωμάτια 13,40 ευρώ ημερησίως κατ΄άτομο.
Η τιμή του γεύματος που θα καταβάλλει ο δικαιούχος (εφόσον επιθυμεί να γευματίζει εντός του ξενοδοχείου) καθορίστηκε σε 14 ευρώ.

Στην αίτηση, που θα υποβληθεί στη Διοίκηση ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, Διεύθυνση Αναπηρίας και Κ.Ε. (Αγίου Κωνσταντίνου 16, 102 41 Αθήνα), πρέπει να αναγράφονται: ο τίτλος της επιχείρησης, η κατηγορία που έχει καταταγεί, ο χρόνος λειτουργίας (έναρξη - λήξη μέσα στο έτος), η εγκεκριμένη δυναμικότητα αναλυτικά (δωμάτια απλά - δωμάτια με λουτρό) και η λειτουργία κυλικείου ή εστιατορίου εντός της επιχείρησης.

Τέλος οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του Θ.Τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και αυτοί που έχουν εφοδιαστεί με νέο σήμα λειτουργίας, θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν:
Το ειδικό σήμα λειτουργίας (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).
 Αδεια λειτουργίας κυλικείου ή εστιατορίου (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved